80 dies

80 dies és un programa de viatges fet per un servidor a Ràdio Salt, 97.7! S’emet els dimarts a les 19.00, amb una reposició els dissabtes a les 10 del vespre.

Aquí trobareu els podcasts de cada un dels programes, a mesura que els anem emetent. No us els perdeu!

Programa 1, 28 de novembre de 2017
Primer programa! Parlarem de vols barats i notícies viatgeres, que seran seccions habituals, de la verda i blava Astúries, amb la col·laboració d’en Pistru, i de les espectaculars illes Açores, amb la col·laboració de l’Ethan i en Jordi! Seguim responent per què els vols directes són més cars que fent escala, i acabem explicant un conte que us traslladarà ben lluny.

 

Programa 2, 5 de desembre de 2017
Ja tenim el segon! Parlarem com sempre d’ofertes de vols i notícies viatgeres, per començar. Seguim amb Pisa i la Toscana, i com podem utilitzar l’aeroport de Pisa com a escala des de Girona, i parlarem del meravellós i gegant Mèxic, amb les aportacions d’en Dani, la Paula i en Tomàs! Llavors parlem extensament de Ryanair, com trobar els vols més barats amb ells, quan comprar i moltes altes preguntes, i acabem explicant una història per a viatjar des de casa.

 

Programa 3, 12 de desembre de 2017
3r programa del 80 dies! Parlem d’ofertes i les últimes notícies del món dels viatges, com sempre, i donarem unes quantes idees i preus per volar per Nadal i Cap d’Any! A més, anirem als Lençóis Maranhenses, un dels paisatges més espectaculars que he vist mai. També parlarem dels cercadors i les millors eines per trobar vols, i per acabar tindrem un conte viatjador.

 

Programa 4, 19 de desembre de 2017
4rt programa! A part de les 4 ofertes i notícies de sempre, avui tenim un convidat especial: en Pistru, amb el que parlarem de la seva segona pàtria, Alemanya! I, com sempre, viatjarem des de casa amb un conte d’allò més bonic. Apostoflant!

 

Programa 5, 9 de gener de 2018
Un programa més curt que de costum, però intens! Explicarem algunes ofertes a Etiòpia, Israel i Escòcia, donarem alguna notícia escatològica, i viatjarem al país més nou dels Balcans: Montenegro! Tancarem el programa amb un viatge en tren d’allò més blanc.

 

Programa 6, 16 de gener de 2018
6è programa! Com anar al Carib o a Nepal per menys de 300€, parlarem del canvi de la política d’equipatges de Ryanair i viatjarem a una de les millors ciutats del món: Rio de Janeiro, a cidade maravilhosa! Amb la inestimable col·laboració d’en Roger Armengol. No us ho perdeu!!

 

Programa 7, 23 de gener de 2018
Canadà per 350€ i a Austràlia per menys de 600 i viatjarem a Le Cinque Terre, un paradís italià a tocar nostre! A més, també parlarem sobre les dates: quan és millor comprar, amb quanta antelació, quins dies és més barat volar… No us ho perdeu!!

 

Programa 8, 30 de gener de 2018
Habitacions d’hotel a Barcelona per 5€ persona i nit i vols a la Índia al sud-est asiàtic, en ple estiu, per 400€. Una ganga! A més, descobrirem l’illa de Gran Canària, parlarem dels autobusos de llarga distància i ens transportarem a un dels rius més famosos del món. Brutal!!

 

Programa 9, 6 de febrer de 2018
9è programa amb, com sempre, vols ben lluny: Etiòpia, Islàndia o Tòquio per ben poquet! A més, què ens podrà predir Google Flights, algunes notícies més i un país preciós on hi tenim uns quants polítics, malauradament, exiliats: Bèlgica. Brutal!!

 

Programa 10, 13 de febrer de 2018
I ja en tenim 10! Vols barats ben lluny: Nova Zelanda, Kazakhstan, Grècia o Malta per ben poquet! A més, parlarem d’els últims anuncis d’inversions estatals que no ens creiem a l’aeroport de Girona i alguna cosa més sobre el nostre aeroport. Per acabar, tindrem una bona xerrameca amb en Xevi Raya sobre un gran país, Malàisia: platges, menjar, gent, què veure-hi, què no… i més. I un bonic conte, de cloenda. Brutal!!

 

Programa 11, 27 de febrer de 2018
11è 80 dies, amb vols i tren ben barats! França, Itàlia i Singapur més a prop. Un parell de notícies i la visita més espe-rada de l’any: Dani López! Parlarem sobre Mèxic, possiblement un dels millors països on viatjar del món, de com va anar el viatge que vam fer al setembre, i el que va seguir. Terratrèmols, ruïnes, artesanies, menjar… de tot. També explicarem perquè els productes als aeroports són tan cars i, com sempre, acabarem amb un bonic conte, de cloenda. Brutal!!

 

Programa 12, 6 de març de 2018
12è programa! Canadà, Tòquio i Malta, més a prop. Les últimes notícies sobre l’aeroport de Girona i la visita més multitudinària de la temporada: Dani López i les mexicanes Génesis Trujillo i Cinthya Ruiz!! Tornarem a Mèxic, un dels països més espectaculars, i parlarem en general de tot una mica i, en particular, de l’estat de Guerrero i de la ciutat d’Acapulco, d’on són les convidades. I com sempre, acabarem amb un bonic conte, de cloenda. Brutal!!